Koraalzang in het Van der Werfpark. (Foto: Reanne van Kleef).

Kijk terug: Koraalzang in het Van der Werfpark

Honderden Leidenaren verzamelden zich weer maandagochtend om te zingen. Om 8.00 uur begon de Koraalzang in het Van der Werfpark. Begeleid door orkesten van Muziekgezelschap Concordia en Werkmans Wilskracht werd er uit volle borst gezongen. Het zingen stond onder leiding van dirigent Martin van der Brugge.

Joost Blije hield zijn jaarlijkse Den Tonkelaar rede over het thema van dit jaar: Veerkracht. De burgemeester riep tijdens zijn toespraak  de Hogeschool Leiden op om voortaan medewerkers en studenten weer vrij te geven tijdens Leidens Ontzet.

De livestream die op Sleutelstad te zien was, is hieronder terug te kijken.

Leiden Leidens Ontzet 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×