(Foto: Rob van Dullemen).

Nieuwe campagne om wapens in te leveren

Na de succesvolle campagne ‘DropIt!’ die de politie dit voorjaar hield en waarbij alle soorten wapens straffeloos ingeleverd konden worden, gaat volgende week een nieuwe campagne van start: ‘Drop je knife, doe wat met je life‘.

Met deze campagne richt de politie zich specifiek op het inleveren van steekwapens om het messenbezit onder jongeren tegen te gaan. Tussen 11 en 17 oktober kunnen jongeren anoniem en straffeloos hun wapens inleveren.

Leidse jongeren die in het bezit zijn van een (steek)wapen, kunnen deze inleveren bij de politiebureau’s Leiden Midden (Langegracht), Leiden Noord (Kooilaan) en Leiden Zuid (5 Meilaan). Op de website dropjeknife.nl staan ook andere inleverlocaties.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×