(Foto's: Regio15).

Politie met sonarboten op zoek naar vermiste persoon in 't Joppe

De politie is zondagmiddag in en rond recreatiegebied ’t Joppe opnieuw op zoek naar iemand die wordt vermist. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van boten met sonarapparatuur en een helikopter. Zaterdag zocht de politie ook al naar de vermiste persoon.

Tenminste drie boten met sonar en een helikopter nemen deel aan de zoekactie aan de Zijldijk op de grens van Leiden en Warmond. Een woordvoerder van de politie bevestigt de zoekactie en de vermissing desgevraagd en zegt dat de identiteit van de vermiste persoon bij de politie bekend is. Om wie het gaat en wat de vermissing precies inhoudt, wil de politie nog niet zeggen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×