(Foto: Casper Chaudron).

Skate-event Poptricks was een succes: 'Niet beter kunnen wensen'

Een mini-ramp contest, het zonnetje dat scheen en een aantal skate-obstakels in de Wibar. Alles wat de harten van de Leidse skaters begeert was zondagmiddag aanwezig. Het evenement Poptricks, georganiseerd door Flo Blom en Stad Leiden, was een succes.

Het programma stond vol activiteiten en ook voor niet-skatende bezoekers was er genoeg te doen. Er waren basketball clinics en graffiti-artiesten bezig. Alle skaters konden meedoen aan een toernooi met potjes S.K.A.T.E. Een spelletje waarbij de deelnemers om de beurt een truc mogen doen die de anderen vervolgens na moeten doen. Degene die vijf van de trucs niet na kan doen verliest. De winnaar van het toernooi ging naar huis met een prijs en een bokaal die speciaal ge-3D-print werd.

De insteek van het evenement was onder andere om de Leidse skate-community onder de aandacht te brengen. De wethouder van sport, Paul Dirkse, is langs geweest en was enthousiast. Volgens vele skaters zal een nieuw skatepark in de stad niet misstaan.

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×