(Foto: PR).

'Boom zoekt tuin': Voorschotense tuinen 70 bomen rijker

De bestelde bomen van de actie ‘Boom zoekt tuin’ in Voorschoten zijn deze week tijdens de ophaalmiddag op het Burgemeester van der Haarplein opgehaald. Inwoners van Voorschoten konden de afgelopen tijd voor 25 euro een boom bestellen via de website van de gemeente.

“Het viel echt op dat inwoners erg enthousiast zijn over deze actie”, zegt wethouder Erika Spil. De wethouder reikte de eerste boom uit aan Reny en Reinart van Staalduine. “Ik was op zoek naar een fruitboom die niet te groot is. Uiteindelijk zijn we op een Elstar-appelboom uitgekomen”, vertelt Reny. De actie ‘Boom zoekt tuin’ bood een keuze uit twaalf verschillende bomen.

Voor de inwoners van Voorschoten die deze actie hebben gemist heeft Spil heeft nog een boodschap. “We willen u vragen om toch alsnog een steen te verwijderen uit uw tuin. Alle beetjes helpen bij het vergroenen van Voorschoten.”

Duurzaamheid Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×