(Foto: BNNVARA).

Typisch Leiden nogmaals bij Hoppezak

In Typisch Leiden maken we kennis met de bewoners van Leiden. Wie zijn de mensen die in de ‘Sleutelstad’ wonen en hoe ziet hun leven eruit? Op die vragen zoekt BNNVARA het antwoord in de twaalfdelige documentaire Typisch Leiden, elke zondag om 11.30 uur op Sleutelstad TV.

In de negende aflevering van Typisch Leiden wordt Lenny geportretteerd. Na het overlijden van haar vader is zij op zoek naar haar familiegeschiedenis. Lenny mist een anker en lijdt aan ‘wortelzucht’. Tijdens haar speurtocht ontdekt ze dat Rembrandt van Rijn ooit een van haar voorvaderen heeft gered.

Ook gaat Typisch Leiden langs bij de bekende firma Hoppezak Kledingverhuur. Voor alle verkleedpartijen kan iedereen hier terecht. Maar er zijn geen feesten, dus bij Hoppezak is het doodstil. Tot slot laat Lotte Leiden zien vanaf haar longboard.

Typisch Leiden is drie maanden lang te zien op sleutelstad.nl/tv en via Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421. Elke aflevering wordt een week lang dagelijks op verschillende uitzendtijden herhaald. Kijk in de programmagids voor de uitzendtijden.

Leiden Maatschappij Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×