Melle Boddaert speelt zijn nieuwe liedje Up.

Nieuwe single voor Leidse singer-songwriter Melle Boddaert

Vrijdag is het nieuwe liedje uitgekomen van Melle. Dat is de naam van de band van Melle Boddaert. De 21-jarige Leidenaar timmert de laatste tijd flink aan de weg en ook Up, zoals het nieuwste werk heet, belooft weer de nodige aandacht te krijgen.

“Het is in ieder geval mijn eigen favoriet tot nu toe”, zegt Melle over de ballad die hij vrijdagavond in een akoestische live-versie ten gehore bracht bij Sleutelstad.

Melle werd als band opgericht in 2018. Een jaar later wonnen ze de eerste editie van de Nobel award bij Gebr. de Nobel in Leiden. Sindsdien gaat het hard en is Melle ook steeds vaker te gast bij landelijke radiostations die vooral zijn liedje ‘Run Run’ dat afgelopen zomer uitkwam, goed oppakten.

In februari volgt nog meer nieuw werk van Melle. Dan komt alweer de derde EP uit. When The Night Is Full Of Spies gaat die heten.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×