Neem er één van mij is het nieuwe liedje van Mart Hoogkamer.

Mart Hoogkamer komt met opvolger van 'Ik ga zwemmen'

‘Neem er één van mij’. Zo heet het nieuwe liedje van Mart Hoogkamer. De Leidse zanger heeft opvolger van ‘Ik ga zwemmen’ om middernacht online gezet. Op Sleutelstad is het liedje vanaf vandaag te horen.

“Toen ik het nummer hoorde dacht ik meteen: ‘Dit is een klein hitje’. Maar dat dacht ik bij de vorige ook. Dus ik hoop dat het een beetje hetzelfde gaat als bij ‘Ik ga zemmen'”, zegt Hoogkamer tegen de Telegraaf. De krant was aanwezig bij de opnames van de videolip van de nieuwe single. ‘Ik ga zwemmen’ werd een enorme zomerhit en bereikte ook in de landelijke hitlijsten de eerste plek.

“Het gaat over een prachtige dame waar ik een drankje van krijg. Neem er één van mij, dat is wat ze zei”, aldus de 23-jarige zanger die ook werkt aan een nieuw album. “Want voor mijn concerten in Ahoy op 8 en 9 april wil ik ook wel wat nieuwe liedjes hebben.”

Ahoy
De shows in Rotterdam Ahoy zijn de grootste shows uit de carrière van de Leidenaar. Kaarten voor de show van zaterdag 9 april zijn zo goed als uitverkocht. Voor 8 april zijn nog wel tickets beschikbaar.  Ik kan het nog steeds niet geloven wat er allemaal gebeurt. Ik vond het al heel bijzonder om een show in Rotterdam Ahoy te mogen doen met mijn band. En dat daar nu nog een show bij komt, had ik nooit durven dromen”, zei Mart toen de kaarten voor het eerste concert zo goed liepen dat er een tweede avond werd toegevoegd. Hoogkamer hoopt nu vooral dat corona geen roet in het eten gooit.

“Ik hoop echt dat Ahoy door kan gaan. Maar ik durf er echt nog niks over te zeggen.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×