(Foto: Casper Chaudron).

Chocolademelk en dieren tijdens eerste editie Letterlijk Leiden

Deze maand vindt de allereerste editie van het literatuurfestival Letterlijk Leiden plaats. Iedereen die dat wil mag zelf een evenement organiseren waaraan de organisatie van Letterlijk Leiden bijdraagt door het te promoten en in het zonnetje te zetten.

Bij de dierenweide in de Stevenshof wordt op de Fabeldierendag van Letterlijk Leiden voorgelezen uit boeken met fabelachtige dieren. De aanwezige kinderen kregen een bekertje chocolademelk en mochten helpen in de hokken van de dieren.

Het festival duurt een maand, van 14 november tot 19 december. Er doen veel verschillende organisaties en instanties aan mee. Schrijvers, boekwinkels, uitgeverijen, de Universiteit en theaters. Alle literatuur komt aan de beurt. Meer informatie is te vinden op de website www.letterlijk.nu.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×