(Foto's: AS Media).

Meerdere scooterongevallen met maaltijdbezorgers

Bij twee verschillende ongevallen met scooterrijders zijn gisteravond beide bestuurders gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 18.00 uur vond een aanrijding tussen en auto en een scooter plaats bij een oversteekplaats op de Lammenschansweg in Leiden. De bestuurder van de scooter, een maaltijdbezorger, is na eerste hulp door ambulancemedewerkers voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De auto en scooter raakten flink beschadigd door het ongeval. Een rijbaan werd kort afgesloten voor verkeer.

In de Sint Jorissteeg in Leiden is omstreeks 19.40 uur een scooterrijdster bij een eenzijdig ongeval hard gevallen. Ook deze maaltijdbezorger is na eerste hulp in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend wat de oorzaak van de valpartij is.

 • Lammenschansweg
  Lammenschansweg
 • Lammenschansweg
  Lammenschansweg
 • Sint Jorissteeg
  Sint Jorissteeg
 • Sint Jorissteeg
  Sint Jorissteeg

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×