(Beeld: Politie).

Politie waarschuwt voor inbraken in Oegstgeest en Leiderdorp

De politie heeft opnieuw veel nieuwe meldingen van inbraken binnengekregen. Het gaat hierbij om zowel woning- als schuurinbraken in Oegsteest en Leiderdorp.

In Oegstgeest is er in de wijken Rijnfront en Oranjepark ingebroken. De inbrekers zijn in Leiderdorp actief in de Buitenhof. In het Zijlkwartier is in een schuur ingebroken. De politie is bezig met het opsporen van de verdachten. Hierbij heeft de politie de hulp van bewoners hard nodig.

“Bent u actief en bekend in uw buurt, omdat u bijvoorbeeld veel met de hond buiten loopt, wees dan altijd alert op onbekenden in de wijk”, licht een woordvoerder toe. “Maak altijd meldingen van vreemde voertuigen en personen die zich verdacht gedragen”, vertelt de woordvoerder verder. “Bel altijd 112 als u een verdachte situatie vermoed. Wij komen liever een keer voor niets dan te laat. Een melding maken is nooit fout!”

Ook is het belangrijk om alle voorzorgsmaatregelen te nemen. Laat daarom nooit deuren, poorten en ramen achter zonder deze goed af te sluiten. Bel bij verdachte situaties altijd 112. Indien slachtoffer van een inbraak, bel 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiderdorp Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×