Afsluiting en omleidingsroute Vrouwenweg. (Illustratie: RijnlandRoute).

Deel Vrouwenweg binnenkort tijdelijk afgesloten voor autoverkeer

Een deel van de Vrouwenweg is vanaf donderdag afgesloten voor autoverkeer. Dat is nodig omdat er kabels en leidingen moeten worden verlegd. De werkzaamheden zijn onderdeel van het aanleggen van de RijnlandRoute. Op 23 december is de Vrouwenweg weer volledig toegankelijk.

De nieuwe kabels en leidingen op de Vrouwenweg moeten aangesloten worden op de huidige netten. Daardoor is de Vrouwenweg afgesloten voor autoverkeer tussen de aansluiting met de N206 Europaweg en de rij woningen aan de Vrouwenweg. Eerder werd de Vrouwenweg helemaal al afgesloten voor werkzaamheden.

Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via Zoeterwoude: de Dirk van Santhorstweg, de Noordbuurtseweg, de Miening, vervolgens over de A4 en dan via de Kruisherenweg naar de Vrouwenweg en andersom. De bussluis op de Kruisherenweg wordt hiervoor tijdelijk verwijderd. Voor (brom)fietsers is geen omleiding, zij kunnen langs de werkzaamheden.

2022
Op het Delftse Jaagpad en de Mary Beystraat vinden ook verleggingen van kabels en leidingen plaats. Hier worden kabels en leidingen opgegraven en aangesloten op de nieuwe kabels en leidingen. Oude kabels en leidingen worden opgeruimd. Deze werkzaamheden vinden tussen 17 januari 2022 en 14 februari 2022 plaats.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×