Tot 75 euro terug bij aankoop van energiebesparende producten. (Foto: WoonWijzerWinkel).

Huurders krijgen 75 euro aan bespaarteGOED van gemeente Leiderdorp

De actie bespaarteGOED in Leiderdorp, voor de aankoop van energiebesparende producten, komt nu ook beschikbaar voor huurders. Op 15 december is wethouder Rik van Woudenberg aanwezig bij de aftrap van de actie bespaarteGOED ‘roadshow’ in Leiderdorp.

In een bus van de WoonWijzerWinkel is een vooraf samengestelde box vol energiebesparende producten te bestellen of mee te nemen. “Actieproducten kun je zelf kopen in een lokale winkel of webshop naar keuze en op de actiepagina declareren tot 75 euro”, vertelt een woordvoerder. “Of je kunt producten bestellen in de actiewebshop, waarbij je de producten tot 75 euro gratis thuis bezorgd krijgt.”

Ook zijn er deskundigen en Leiderdorpse energieambassadeurs aanwezig voor adviezen over energiebesparing en de samenstelling van de box met producten. Speciaal voor huurders zijn vertegenwoordigers van woningcorporatie Rijnhart Wonen en belangenvereniging De Huurderij aanwezig om vragen te beantwoorden.

De roadshow staat op 15 december op de Mauritssingel en op 22 december nabij de Ommedijk. In 2022 komt de roadshow nog naar andere locaties in Leiderdorp.

Duurzaamheid Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×