(Archieffoto: Sleutelstad).

Politie zoekt getuigen van woningoverval op bejaard echtpaar

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning van een bejaard echtpaar. De overval vond plaats in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 december aan het Leidse Schaepmanplein. Het gaat om een 84-jarige vrouw en een 88-jarige man.

Rond 5.45 kreeg de politie een melding van de woningoverval waarna agenten er direct heen gingen. Eén of meerdere daders zouden al sinds 04.00 uur in de woning zijn geweest op zoek naar een goede buit. Daarbij is de 84-jarige bewoonster verbaal bedreigd. Rond 5.30 uur is de woning door de verdachte(n) verlaten. Er is niemand gewond geraakt, maar het echtpaar is zeer geschrokken.

De politie doet momenteel onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen. Het signalement van de verdachte is als volgt: Donkere huidskleur, stevig postuur en rond 1.70/1.75 meter lang. De verdachte droeg een zwart leren mondkapje en zwarte jas/zwarte kleding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×