(Foto: BNNVARA).

Zondag laatste aflevering Typisch Leiden

In Typisch Leiden maken we kennis met de bewoners van Leiden. Wie zijn de mensen die in de ‘Sleutelstad’ wonen en hoe ziet hun leven eruit? Op die vragen zoekt BNNVARA het antwoord in de twaalfdelige documentaire Typisch Leiden, elke zondag om 11.30 uur op Sleutelstad TV.

Zondag in de laatste aflevering van Typisch Leiden is te zien dat de Leidse Rederij nog steeds niet open mag. Dit tot groot verdriet van Peter die geen rondvaarten in de Leidse grachten mag maken. Maar gelukkig kan hij wel zelf een boot ophalen en varen. Student Lotte organiseert voor het goede doel een zwemrace in diezelfde grachten. Maar het is de vraag of het doorgaat én of ze genoeg sponsorgeld bij elkaar heeft gekregen.

En Fabian speelt met zijn orgel het liefst gewoon op straat, maar ook op straat is het stil. Emel en Ginny kunnen eindelijk weer meespelen met de bingo. Maar dan wel via het televisiescherm thuis. De gezelligheid is er niet minder om.

Typisch Leiden is drie maanden lang te zien op sleutelstad.nl/tv en via Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421. Elke aflevering wordt een week lang dagelijks op verschillende uitzendtijden herhaald. Kijk in de programmagids voor de uitzendtijden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×