(Foto: Regio15).

Twee verdachten aangehouden voor steekpartij bij Haarlemmerstraat

Het slachtoffer van de steekpartij bij de Haarlemmerstraat afgelopen zaterdagavond maakt het goed. Dat zegt een woordvoerder van de politie. Inmiddels zijn een 26-jarige man en een 32-jarige man aangehouden als verdachten voor de steekpartij.

Wat de aanleiding van de steekpartij op het Maria Gijzenplein tussen de Haarlemmerstraat en de Oude Vest was, is nog niet duidelijk geworden. Daar doen rechercheurs van de politie nog onderzoek naar.

Een deel van de Haarlemmerstraat werd zaterdagavond afgesloten vanwege de steekpartij. Naast twee ambulances kwam er ook veel politie ter plaatse. De Forensische Recherche heeft nog dezelfde avond onderzoek gedaan naar het incident.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×