(Foto: Robbert van Cleef).

Cultuurcoach Leiderdorp zoekt talent voor cultureel festival

In Leiderdorp is deze week in het water achter de Sterrentuin aan de Laan van Berendrecht een kunstobject onthuld van drijvende, aangelichte en kleurrijke kussens. Het kunstwerk is een samenwerking van de kersverse cultuurcoach in Leiderdorp en het van RIJN Festival en geeft op een symbolische wijze ‘kleur aan kunst en cultuur in Leiderdorp’.

Het evenement is de kick-off van het festival ‘Leiderdorp, laat je zien! Leiderdorp, laat je horen!’ De organisatoren gaan er vanuit dat het festival in het voorjaar van 2022 plaats kan vinden. Voor dit festival zoekt de cultuurcoach nieuw talent en nog onbekende makers en creatievelingen. “Zij krijgen de kans om hun artistieke talenten te laten zien en te laten horen”, zegt cultuurcoach Van der A.

“De installatie brengt licht in deze donkere dagen, waarin afstand houden botst met onze wens om elkaar in de armen te sluiten”, licht cultuurcoach Anne-Pauline van der A toe. “De gekleurde, drijvende kussens maken de barrière tussen mensen zo zacht en zo vrolijk mogelijk.” De kussens worden aangelicht van 16.00 uur tot 23.00 uur en zijn tot en met 2 januari te zien.

Talent kan zich aanmelden bij de cultuurcoach via cultuurcoachleiderdorp@gmail.com.

Cultuurcoach Anne-Pauline van der A vertelt aan Nieuws071-presentator Jaap van Sandijk over haar taak in Leiderdorp.

 

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×