(Foto: Marciƫlle van der Kraan).

Man met mes aangehouden op Leiden Centraal

Op station Leiden Centraal hebben medewerkers van de NS veiligheidservice zondagochtend een man staande gehouden. Omdat hij zich verzette werd om assistentie van de politie gevraagd, aldus wijkboa Joost.

De man viel op omdat hij niet had ingecheckt. Toen hij daarop werd aangesproken weigerde hij om zijn ID-bewijs te tonen en kwam vervolgens in verzet. Nadat de man door de NS veiligheidsmedewerkers in de boeien was geslagen vonden zij bij fouillering een groot mes. Ook had de verdachte een bivakmuts bij zich.

Van de reisgenoot van de verdachte man zijn gegevens genoteerd, de verdachte zelf werd overgedragen aan politie. Hij mocht mee naar het bureau.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×