(Video: Robbert Beurse, foto's: Casper Chaudron).

Universiteit helpt studenten de lockdown door met Winter Weken

De Universiteit Leiden organiseert de komende tijd samen met vijf studentenverenigingen en Leiden United de Winter Weken met activiteiten om studenten met elkaar in contact te brengen. Met in het bijzonder de internationale studenten die niet naar huis kunnen tijdens de feestdagen.

Tijdens het maken van het programma is zoveel mogelijk geprobeerd om activiteiten in het echt te organiseren en niet online. “Daarvan hebben de meeste studenten echt wel weer genoeg”, vertelt Kirsten Lelieveld, projectmanager studentenwelzijn van de universiteit.

Kerstlunchpakketten
De gezelligheidsverenigingen die meedoen werken allemaal aan hun eigen activiteiten. Zo worden er bij Augustinus en Minerva pakketten uitgedeeld met een kerstlunch voor vier personen. Daarin zitten allerlei dingen: soepjes, afbakbrood, koekjes, versiering en meer. Ze zijn op te halen door iedereen die zich aanmeldt.

Voor alle activiteiten kunnen studenten zich aanmelden tot de dag van de activiteit.

  • Het volledige programma
    Het volledige programma
  • De kerstlunchpakketten
    De kerstlunchpakketten
  • Kirsten Lelieveld van de universiteit en Floor Meijer, bestuurslid van Augustinus
    Kirsten Lelieveld van de universiteit en Floor Meijer, bestuurslid van Augustinus
Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×