Landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. (Foto: Maurits von Heijden).

Voorschoten en Wassenaar blijven samenwerken op gebied van marketing

De samenwerking tussen de gemeenten Wassenaar en Voorschoten en Wassenaar-Voorschoten Marketing is met drie jaar verlengd. “In de afgelopen drie jaar heeft de samenwerking al veel opgeleverd”, zegt gebiedsmarketeer Maurits von Heijden. “De realisatie van VVV’s bijvoorbeeld en ook de vernieuwde website www.wassenaar-voorschoten.info waar alle toeristische en recreatieve voorzieningen te vinden zijn.”

“Bezoekers zijn belangrijk voor de economie en vitaliteit van onze dorpen en kennen geen gemeentegrenzen”, zegt de Voorschotense wethouder Paul de Bruijn. “Toeristen zorgen voor extra bestedingen en dragen bij aan de werkgelegenheid. Daar hebben wij allemaal profijt van.” Ook zijn Wassenaarse collega Caroline Klaver benadrukt het belang van blijvend samenwerken en bouwen aan een bloeiende lokale economie.

Cultuur Economie Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×