(Foto's: Regio15).

Vijf keer is scheepsrecht: bestuurder moet busje inleveren

Een 41-jarige man uit Zoetermeer is vrijdagochtend voor de vijfde keer betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. Hij werd staande gehouden bij het benzinestation langs de A4 bij Leiderdorp. De maat was voor de politie nu echt vol: zijn werkbusje is in beslag genomen.

De politie kwam het voertuig op de A4 in de richting van den Den Haag tegen en wilde deze onderwerpen aan een controle. Na controle in de politiesystemen bleek de bestuurder van het voertuig niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor de bestuurder was het de vijfde keer dat hij zonder rijbewijs werd betrapt.

Een bergingsvoertuig van de politie is naar de parkeerplaats in Leiderdorp gekomen en heeft het busje meegenomen. De Officier van Justitie zal later beslissen wat er met het voertuig gaat gebeuren. De bestuurder heeft zijn werkspullen en andere persoonlijke eigendommen uit het voertuig gehaald en is daarmee op de parkeerplaats achtergebleven.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×