Concert van The Stream & Friends dit weekeinde op Sleutelstad TV

De registratie van het optreden van The Stream & Friends dat op 27 november vorig jaar noodgedwongen zonder publiek plaatsvond in de grote zaal van Gebr. de Nobel wordt vanavond en zondag uitgezonden via Sleutelstad TV.

Het gaat om een speciale compilatie van het concert waarvan Jan Stroomer van The Stream hoopt dat het op 5 februari alsnog in zijn geheel kan plaatsvinden met publiek.

Behalve The Stream speelde ook support act Rufusking een indrukwekkende liveset, waarvan meerdere nummers de compilatie hebben gehaald. Onder andere hun nieuwe single Motel Stardust. Deze werd door Jan Stroomer geproduceerd en opgenomen in Studio Suma201 in Nieuwplaatz. Uniek aan dit optreden is de bijdrage van Jan Stroomer en Esmé Gabeler als achtergrondkoor. Ook waren er diverse gastartiesten. Zo nam Damiaan van Noort (Sunday at Eight) de vocalen van Love You Anyway voor zijn rekening.

Voor het eerst in 25 jaar stonden ook de leden van Scandal weer samen op het podium. De band bestond uit de drie middelbare schoolvrienden Niek Verbaan, Nils Breunese en Jan Stroomer en werd voor deze gelegenheid aangevuld met de overige leden van The Stream. Verder waren er optredens van de B-kant, Susan Joyce en Gideon Roggeveen. En een bijzondere extra, was het feit dat Gijs Donker het geheel heeft vastgelegd als schilderij.

The Stream & Friends (compilatie)
Zaterdag 15 januari van 22.00 tot 23.15 uur en zondag 16 januari van 20.00 tot 21.15 uur.
Sleutelstad TV – Ziggo kanaal 46, KPN kanaal 1421
En online via Sleutelstad TV.

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×