De Leidse jeugdkampioenen van 2018. (Foto: John Brussel).

Leidse jeugdkampioenen worden gehuldigd in 'straat van kampioenen'

De jaarlijkse huldiging van de Leidse jeugdkampioenen vindt dit jaar plaats met een ‘drive through’. Op 28 januari wordt zo een ‘straat van kampioenen’ gemaakt om alle jonge sporters die afgelopen jaar kampioen zijn geworden in het zonnetje te zetten. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

De gemeente Leiden is nog steeds op zoek naar jeugdige Leidse sporters die dit jaar Nederlands kampioen zijn geworden, of eremetaal op een EK of WK hebben behaald. Kampioenen aanmelden kan bij Rik van der Geest van Sportstad Leiden (r.vandergeest@leiden.nl).

Op 28 januari vindt ook de uitreiking van de Leidse Sportprijzen plaats. Dan worden de prijzen voor sportman, sportvrouw, sportploeg, parasporter en sportcoach uitgereikt. Ook zijn er weer aanmoedigingsprijzen voor Leidse sporttalenten. Suggesties hiervoor kunnen ook worden ingestuurd via r.vandergeest@leiden.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×