(Foto: Politie).

Hardleerse automobilist mag rijbewijs en auto inleveren

Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag tweemaal door de politie langs de kant van de weg gezet vanwege een opvallende rijstijl. De bestuurder van de auto raakte met het voertuig een stoeprand waarna de agenten in actie kwamen.

De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest. Hieruit bleek dat de bestuurder te veel had gedronken. Na de afhandeling op het bureau is de bestuurder met een rijverbod, een ingevorderd rijbewijs en een proces verbaal heen gezonden. Amper een uur later is de man weer door politie betrapt op het rijden in een auto. “Dom, maar vooral erg onverantwoordelijk”, zegt de politie.

Met een tweede proces verbaal, een nog steeds ingevorderd rijbewijs en rijverbod mag de man het bureau voor de tweede keer die nacht verlaten. De auto is door de politie uiteindelijk in beslag genomen omdat de man volgens de administratie van de politie voor de derde keer betrapt werd op het rijden onder invloed.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×