Lijsttrekker Pritti Rana van Leiden Participeert wil dat Lenferink opstapt. (Foto: Chris de Waard).

Leiden Participeert: 'Lenferink moet opstappen'

Lijsttrekker Pritti Rana van de politieke partij Leiden Participeert wil dat burgemeester Lenferink opstapt. Als reden noemt ze dat Lenferink volgens haar niet open is over de omstandigheden die op 5 juni vorig jaar leidden tot het busongeluk in de Steenstraat, waarbij de 7-jarige Doris om het leven kwam.

Rana zei dat zondagmiddag tijdens de opnames van een serie televisieprogramma’s die Sleutelstad maakt in de aanloop naar de verkiezingen op 14, 15 en 16 maart. In de uitzendingen rekent Sleutelstad-journalist IJsbrand Terpstra af met vier jaar gemeentepolitiek. De uitzending met Leiden Participeert wordt vrijdagavond uitgezonden om 20.00 uur.

“Naast een moment om vooruit te blikken op de komende vier jaar, is dit hét moment om kritisch terug te kijken op de afgelopen raadsperiode. Wat hebben de partijen bereikt? Welke besluiten hebben het niet gehaald en welke partijen zijn daarvoor verantwoordelijk? En welke omstreden besluiten haalden juist wel een meerderheid en zorgen nu voor onrust in de stad?”

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×