(Foto: Gerry van Bakel).

Figuranten en acteurs gezocht voor Leidse Rembrandt Dagen

De organisatie van de Leidse Rembrandt Dagen is op zoek naar nieuwe figuranten en acteurs voor het evenement. Tijdens de eerste editie waren er al meer dan driehonderd acteurs en figuranten. Nu is er plaats voor nieuwe deelnemers die bereid zijn zich in de sfeer van de 17e eeuw onder te dompelen en de argeloze hedendaagse bezoeker te verrassen met leuke acts en theatervoorstellingen.

De tweede editie van de Leidse Rembrandt Dagen vindt plaats op 9 en 10 juli in de historische binnenstad van Leiden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar leidserembrandtdagen@gmail.com. Op zaterdag 26 maart is er om 15.00 uur bijeenkomst in deĀ  JC de Rijpstraat 20 in Leiden. Daar wordt samen met de regisseurs en deelnemers gekeken welke rol het meest geschikt is.

Leiden Leidse Rembrandtdagen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×