Sleutelstad Lijsttrekkersdebat zondagmiddag online en op tv

Het laatste grote lijsttrekkersdebat voor maandag de stembussen opengaan voor de gemeenteraadsverkiezingen is vanmiddag te zien op Sleutelstad TV. Om 15.00 uur start de uitzending die vervolgens ook online is te zien. Het Sleutelstad Lijsttrekkersdebat vanuit PLNT wordt in goede banen geleid door Lieuwe van Slooten en Robbert Beurse.

Aan de hand van vijf stellingen gaan de twaalf lijsttrekkers gedurende twee uur met elkaar in debat over sociale woningbouw, de autoluwe binnenstad, de hoogte van de gemeentelijke lasten, participatie en armoede.

Ook houden alle lijsttrekkers nog een laatste pitch, waarin ze de kiezers in één minuut moeten zien te overtuigen om op hun partij te stemmen.

Leiden Politiek


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×