(Foto: Pixabay).

Tweede Leidse SportPubQuiz in aantocht

Sportstad Leiden organiseert op woensdag 23 maart voor de tweede keer de Leidse SportPubQuiz. Dit jaar niet online, maar in een echte ‘pubquiz-setting’ in het evenementencentrum bij Holiday Inn. De quiz is bedoeld voor Leidse sportbestuurders, commissieleden en hun achterban. Elke Leidse sportvereniging of sportorganisatie kan tot drie teams van vijf personen aanmelden.

In de quiz staan ludieke, grappige, serieuze maar vooral sportieve vragen over de Leidse sportwereld centraal. Bestuurders, commissieleden, trainers en andere enthousiastelingen strijden tegen elkaar om uit te zoeken wie het team van Martijn Otten opvolgt als winnaar van de Leidse PubSportQuiz. Na acht ronden en een bonusvraag wordt rond 22.00 uur het winnende team bekend gemaakt.

De quiz start om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Teams worden ingeschreven namens een Leidse sportvereniging of -organisatie. Aanmelden kan via productie@kwik.eu met vermelding van teamcaptain, (ludieke) teamnaam en de club of organisatie waar het team voor uitkomt.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×