Kom jij de redactie van Sleutelstad versterken?

Wil jij bijdragen aan de website, radio en televisieprogramma’s van Sleutelstad? Word je enthousiast van een goed journalistiek verhaal en weet je zulke verhalen ook te vinden? Dan is Sleutelstad op zoek naar jou. We zijn op dit moment op zoek naar een eindredacteur (16-24 uur per week), vrijwilligers voor onder meer Sport071, het regionieuws en onze tv-studio, en een medewerker Sales (flexibel).

Sleutelstad brengt als publieke lokale omroep voor Leiden dagelijks – naast de leukste muziek – het actuele lokale en regionale nieuws bij de lezers, luisteraars en kijkers thuis. De omroep draait op enthousiaste vrijwilligers die een hart voor Leiden hebben. Ben je benieuwd voor welke functies we op dit moment iemand zoeken? Kijk dan bij de vacatures voor vrijwilligers.

Naast een grote groep vrijwilligers, werken er ook enkele betaalde krachten op de redactie. Op dit moment zijn we op zoek naar een eindredacteur die meewerkt aan de producties voor zowel radio, tv als online en daar de nodige begeleiding bij biedt. Daarnaast zijn we op zoek naar een medewerkers Sales voor de verkoop van advertenties.

Ben je enthousiast? Dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken op onze redactie aan de Middelstegracht. Je kunt een afspraak maken via chris@sleutelstad.nl of bellen naar 071 523 59 07.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×