Jett Rebel is een van de artiesten die dit jaar naar Werfpop komen.

Jett Rebel deze zomer op Werfpop

Werfpop heeft vandaag bekend gemaakt dat Jett Rebel een van de artiesten is die op zaterdag 9 juli in de Leidse Hout zal spelen. “Hij is extravagant, heeft een puur hart en is zeer dienstbaar aan de rock ‘n roll goden”, meldt de organisatie enthousiast.

De kaartverkoop van Werfpop start morgenmiddag. Het is voor het eerst dat het popfestival, noodgedwongen, een entreeprijs hanteert. Werfpop bestaat sinds 1982 en was tot op heden altijd een gratis festival. Na twee lastige coronajaren heeft de organisatie moeten besluiten om dit jaar een entreeprijs te vragen van 7,50 euro. Voor dit bedrag krijgen bezoekers naast de entree ook een ECO-beker, een gratis drankje en de hele dag gratis toegang tot de toiletten met een ‘plaspartout’. De tickets voor de veertigste editie worden verkocht via www.werfpop.nl en social media van Werfpop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding van minimaal een volwassene van tenminste 18 jaar gratis toegang.

Al eerder werd bekend gemaakt dat The Vices, Otoboke Beaver en de winnaar van de Nobel Awards 2022, Zuster Zonnebloem, naar Werfpop komen.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×