Leiden Marathon zoekt vrijwilligers in dorpen en buurten

De Leiden Marathon is op zoek naar nog wat extra vrijwilligers die volgende maand langs de route allerlei taken willen uitvoeren tijdens het sportieve evenement dat dit voorjaar wordt gehouden op zondag 15 mei.

“Met name bij de moeilijke oversteek op de Stationsweg in Leiden kunnen we mensen gebruiken”, zegt manager Mok Scheffer van het marathonbureau. “Of in Hoogmade, Roelofarendsveen of een van de andere dorpen in het mooie poldergebied rond Leiden.”

Naast vrijwilligers hoopt Scheffer dat ook weer hele straten of buurten een feestje organiseren rond het hardloopevenement. “Betrek je straat of buurt erbij en zorg er met zijn allen voor dat de straten in jouw dorp of buurt goed worden afgezet en voor de lopers leuk gemaakt worden. En maak er dan na afloop een gezellig buurtfeestje van. En wat ervan misschien wel het allermooiste kan zijn, is dat je buren die misschien iets te vaak binnen zitten, hierbij betrekt. Haal ze hun huis uit en betrek ze erbij. Dan krijg jij vanzelf een glimlach op je gezicht.”

Opgeven als vrijwilliger kan bij mok.scheffer@marathon.nl. Alle vrijwilligers ontvangen een shirt, jack en lunchpakket.

 

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×