(Foto: PR).

Lopen voor Ronald McDonald Huis bij Leiden Marathon

Het Ronald McDonald Huis Leiden organiseert samen met Koetshuis de Burcht een sportieve actie op zondag 15 mei. Wie meedoet aan een van de afstanden tijdens de Leiden Marathon en zijn sportieve prestatie koppelt aan het goede doel, krijgt een VIP ontvangst in het Koetshuis. Er is nog plek voor deelnemers.

“Als je meeloopt voor het Ronald McDonald Huis Leiden en je laat sponsoren voor een bedrag van minstens 75 euro, help je mee om gezinnen met een ernstig ziek kind een warm ‘Thuis van Huis’ te bieden. Je kunt meedoen aan de vijf of tien km, de halve en de hele marathon”, vertelt manager Nancy Haanappel.

In ruil voor de sponsorbijdrage krijgen de deelnemers een startbewijs, dat hoef je dus niet zelf te betalen, een ontvangst in Koetshuis de Burcht, een drankje na afloop en een veilige plek om  je om te kleden en persoonlijke spullen veilig achter te laten.

Wie wil lopen voor het Ronald McDonald Huis Leiden kan via leiden@ronaldmcdonaldhuis.nl een inschrijfformulier opvragen.

De stichting Ronald McDonald Huis biedt ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen een ‘Thuis ver van Huis’. Een plek, op loopafstand van het LUMC, waar ouders en familieleden in een huiselijke omgeving kunnen logeren tijdens de opname van hun kind.

Naast het Ronald McDonald Huis op de Boerhaavelaan beheert de stichting ook de Ronald McDonald Huiskamer in het LUMC. Die biedt gezinnen van een opgenomen kind een plek in het ziekenhuis waar ze in een huiselijke omgeving op een ontspannen manier bij elkaar kunnen zijn.

 

Leiden Maatschappij Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×