Lakenvelder koeien dansen in Boterhuispolder

Bij de Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder gaan deze zondagmiddag de koeien voor het eerst weer naar buiten. Dat betekent meestal een spektakel van blije springende koeien en wie het leuk vindt om te komen kijken is welkom aan de Zijldijk.

Het erf is vanaf 14.30 uur geopend. Dan kunnen de stallen worden bekeken en ook is er Lakenvelder vlees te koop. Buurman BoerSmul verkoopt biologisch ijs. Om 15.30 uur mogen eerst de bezoekers de wei in. Daar gaan even later de kalveren en de wat oudere ossen naar toe.

De Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder ligt aan de Zijldijk 8 in Warmond. Oversteken van de Zijl vanuit de Leidse Merenwijk kan ook met de populaire Zijlpont.

Advertentie

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×