Lodewijk Kallenberg bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: Lodewijk Kallenberg

In de 95e aflevering van Licht op Leiden is Lodewijk Kallenberg te gast bij Rens Heruer. Kallenberg komt uit een bekend Leids geslacht van sporters, wiskundigen en bakkers. Uiteraard gaat het daar over, maar hij praat ook over zijn vele maatschappelijke nevenactiviteiten als bestuurder van onder meer de 3 October Vereeniging en de Begraafplaats Groenesteeg.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden Maatschappij Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×