(Foto: IJsbrand Terpstra).

Aangetroffen lichaam is vermiste Etnel Eduard Parami

Het lichaam dat donderdag is gevonden in een slootje langs tuinvereniging Ons Buiten is geïdentificeerd. Het gaat om de sinds 10 mei vermiste Etnel Eduard Parami (52). Dat bevestigen familieleden van de man op Facebook. Later op vrijdag bevestigt ook de politie dat het om de vermiste man gaat en spreekt over een noodlottig ongeval.

Parami werd op 10 mei voor het laatst gezien bij de Willem Barentzstraat. Sindsdien ontbrak van hem elk spoor. Ongeruste familieleden deden begin deze week nog een oproep via sociale media in de hoop dat hij werd gevonden.

112 Sleutelstad Leiden Lichaam Joop Vervoornpad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×