(Foto's: Regio15).

Grote verkeerscontole A4 van politie, Douane en de RDW

Het terrein van Rijkswaterstaat langs de A4 en N11 bij Leiden was dinsdagmiddag het decor van een grootschalige verkeerscontrole van politie, Douane en de RDW. Bestuurders en hun voertuigen werden onderworpen aan een algehele controle.

De voertuigen werden door motorrijders van de politie naar het terrein geleid. Tijdens de controle zette de Douane een mobiele scanwagen in. In plaats van de gehele auto binnenstebuiten te halen, scant de mobiele scanner de auto om te kijken of er onder andere verborgen ruimtes aanwezig zijn.

Het is nog niet bekend wat er is aangetroffen bij de controle.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×