(Foto's: Regio15).

Oegstgeesterweg afgesloten na kop-staartbotsing

De Hofdijck en Oegstgeesterweg  tussen Leiden en Oegstgeest zijn door de politie afgesloten nadat rond 15.30 uur een kop-staartbotsing plaatsvond tussen drie auto’s. Daarbij raakte één bestuurder gewond. Alle drie de voertuigen liepen flinke schade op.

Vanwege de afgesloten weg is er een flinke verkeerschaos ontstaan. Zo stond het verkeer op de Rijnsburgerweg en de Warmonderweg binnen de kortste keren ook vast, omdat automobilisten massaal die alternatieve route naar Oegstgeest kozen. Ook verderop loopt het verkeer veel hinder op bij de Schipholweg en de Willem de Zwijgerlaan.

De bestuurder van het achterste voertuig is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×