Lightning Leiden viert 25-jarig bestaan

Alweer een kwart eeuw wordt er in Leiden aan American Football gedaan. Dat feestje werd zaterdag door Lightning Leiden in de stralende zon gevierd met een met feest op sportpark Montgomerystraat.

Er waren allerlei spelletjes voor de kinderen, een barbecue, maar ook een loterij en een pubquiz. Kortom, alle ingrediënten voor een vrolijk jubileum waren aanwezig. Nieuwtjes waren er ook te melden. Zo vinden er enkele wisselingen plaats binnen de staf van de club.

Lightning Leiden staat er in sportief opzicht goed voor. De Leidenaren staan met één been in de finale om het kampioenschap en promotie naar de eredivisie. Over een week staat de play-offs wedstrijd tegen Maastricht Wildcats op het programma. De club hoopt op veel publiek. “Het is dan ook Vaderdag, dus nodig hem uit voor de spannendste wedstrijd van het jaar en schreeuw samen met hem en de vele andere vaders de senioren naar de finale in Amsterdam.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×