In 2019 won Voorschoten'97 de finale om de Sportiff LAV cup. (Foto: Jan van der Lubbe)

LAV sluit voetbalseizoen feestelijk af met finale LAV-cup

Traditiegetrouw wordt het voetbalseizoen afgesloten met de finaledag van LeidenAmateurVoetbal, op zaterdag 25 juni. Door corona kon de afsluiting de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Op de feestelijke dag worden drie wedstrijden gespeeld, met als hoofdprogramma en afsluiter de finale van de Sportiff LAV Cup. De finaledag vindt dit jaar plaats op sportpark Adegeest, de thuislocatie van Voorschoten’97.

Om 14.00 begint de eerste wedstrijd. Dit is een afscheidswedstrijd voor Ronald van Vliet, die jarenlang speelde bij Voorschoten’97 en daarna assistent-trainer werd. De wedstrijd van een uur zal gaan tussen toppers van weleer.

Vervolgens wordt er om 15.15 een wedstrijd gespeeld tussen de beste spelers uit de regio van het seizoen. De beste spelers uit de spelersklassementen van de LAV zijn verdeeld over twee teams, onder leiding van gerenommeerde coaches. Na deze wedstrijd ontvangen de beste spelers van het seizoen een prijs.

Tenslotte begint om 16.45 de finale van de Sportiff LAV Cup, het regionale voetbaltoernooi. De jongelingen van Katwijk en Ter Leede (Sassenheim) hebben zich daarvoor geplaatst met fris en aanvallend voetbal. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout, die normaal fluit in de profcompetities.

Advertentie

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×