Eli de Graaf (Foto: Partij Sleutelstad)

Eli de Graaf vervangt komende maanden Maarten Kersten in Leidse gemeenteraad

Maarten Kersten van Partij Sleutelstad legt voor een periode van enkele maanden zijn werkzaamheden in de Leidse gemeenteraad neer. Hij ondergaat een zware medische behandeling en kan waarschijnlijk tot oktober zijn werk niet uitvoeren.

Tot die tijd neemt de nummer 4 op de lijst, het huidige duoraadslid Eli de Graaf, zijn taken over. Hij is lid van de commissie Werk en Middelen. Ook voert hij het woord over werk en inkomen, economie en financiƫn.

Eli de Graaf zat eerder in de raad voor de Stadspartij Leiden Ontzet. Toen die partij bij de verkiezingen in 2014 geen zetels meer haalde, stopte het raadswerk voor de Graaf. In de aanloop naar de raadsverkiezingen van dit jaar sloot hij zich aan bij de Partij Sleutelstad.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×