(Foto's: Regio15).

Tramstraat Voorschoten afgesloten vanwege brand

In een pand aan de Tramstraat in Voorschoten is vrijdagmiddag brand ontstaan. Naast de brandweer is ook netwerkbeheerder Liander gealarmeerd omdat de oorzaak mogelijk kortsluiting is. Vanwege de drukke weekmarkt was het voor de brandweer en andere hulpverleners passen en meten om bij de Tramstraat te komen.

De brandweer moest wachten op een medewerker van Liander omdat diegene eerst de stroomspanning eraf moest halen en daarvoor is speciaal gereedschap nodig. Het probleem zou in de meterkast van het pand zitten. Eerder deze maand is de brandweer ook al in actie gekomen voor een brand in de Tramstraat. Het is niet bekend of het om dezelfde panden gaat.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×