Een volle klas bij OBS de Meerpaal. (Archieffoto: Gerry van Bakel).

Nieuwe interim directeur scholengemeenschap PROOLeiden-Leiderdorp

Ben Kuiper is per 1 augustus 2022 de nieuwe directeur van Stichting Openbaar Primair en Speciaal Onderwijs Leiden-Leiderdorp (PROOLeiden-Leiderdorp). Hij volgt op interim basis Marton de Pinth op, die na bijna negen jaar stopt. De organisatie is de koepel van achttien openbare basisscholen en twee scholen voor speciaal onderwijs in de Leidse regio.

Om de vacature per 1 augustus a.s. te kunnen vervullen, heeft de Raad van Toezicht ervoor gekozen in eerste instantie een interim directeur-bestuurder te benoemen. Na een breed gedragen procedure heeft de RvT besloten Kuiper per 1 augustus 2022 te benoemen tot interim directeur-bestuurder.

Om te komen tot een goede overdracht zal Kuiper op 1 juli 2022 met zijn werkzaamheden starten. Vervolgens wordt hij, na het vertrek van De Pinth, op 1 augustus benoemd tot interim directeur-bestuurder van PROOLeiden-Leiderdorp. Kuiper zal de komende periode doorgaan met het realiseren van de ambities en het verder versterken van PROOLeiden-Leiderdorp als een regionaal verankerde, robuuste onderwijsorganisatie.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×