Vierde editie Jaarmarkt Leiderdorp op zaterdag 3 september. (Foto: PR).

Nieuw Zorgfestival toegevoegd aan vierde editie Jaarmarkt Leiderdorp

Een honderdtal kramen met (woon)accessoires, kleding, snoep, en tassen, presentaties van lokale organisaties, de lancering van de MaxMobiel en een Zorgfestival dat mensen wil verleiden te komen werken in de zorg. Op zaterdag 3 september Is de Laan van Berendrecht het bruisend hart van de vierde editie van Jaarmarkt Leiderdorp.

Eerder leek het erop dat de jaarmarkt niet door kon gaan vanwege de werkzaamheden aan de Laan van Berendrecht, maar doordat deze zijn uitgesteld is de jaarmarkt toch mogelijk. Naast de marktkramen met voor elk wat wils is er een een autoplein, een kinderplein en een zorgplein. Tijdens de jaarmarkt wordt ook de MaxMobiel van Incluzio en Winkelhof gelanceerd, een honderd procent elektrisch vervoermiddel voor twee personen.

Podium
Op het grasveld bij Winkelhof vindt gelijk met de jaarmarkt de eerste editie van Zorgfestival Leiderdorp plaats. De hele dag is het mogelijk om te solliciteren op een functie binnen de zorg bij Pro-Cura en Zorg-Vuldig en zijn er kramen met zorggerelateerde diensten en producten. Op het podium zijn optredens van onder andere een clown, dansscholen en een shantikoor. Het festival is niet alleen bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met de zorg, maar ook om de zorgmedewerkers uit Leiderdorp in het zonnetje te zetten en bezoekers op een laagdrempelige manier naar een baan in de zorg krijgen.

De jaarmarkt wordt zaterdag 3 september om 10.00 uur geopend door burgemeester Laila Driessen. De inschrijving voor de kramen is van start gegaan.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×