(Archieffoto: Politie)

Gestolen AirPods leiden politie naar verdachte

De politie is een verdachte op het spoor gekomen dankzij de ‘Zoek mijn’ functie van gestolen AirPods. Zaterdag 2 juli is er ingebroken bij een woning aan de Herengracht. Daarbij werden onder meer de AirPods gestolen.

Bij haar aangifte gaf het slachtoffer aan dat ze de locatie van de oordopjes van Apple via de functie ‘Zoek mijn’ in beeld kon brengen. Agenten troffen op die plek een 20-jarige man aan met de gestolen AirPods. Ook was hij in het bezit van een vuurwapen.

De man is aangehouden voor heling en is voorgeleid voor de rechter-commissaris. Voorlopig blijft de 20-jarige Leidenaar vastzitten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×