Patricia Kortekaas (tweede van links) is door de fractie van het CDA Voorschoten gekozen tot voorzitter. Cees Bremmer (tweede van rechts) wordt plaatsvervangend fractievoorzitter. (Foto: Chris de Waard).

CDA Voorschoten kiest Patricia Kortekaas als fractievoorzitter

De fractie van het CDA Voorschoten heeft Patricia Kortekaas maandagavond gekozen als fractievoorzitter. Ze volgt René Zoetemelk op die wethouder is geworden in het nieuwe college.

Kortekaas stond bij de verkiezingen op plek 2 van de CDA-lijst. In de vorige raadsperiode was ze ook al actief binnen de CDA-fractie, toen als commissielid. Nestor van de raad Cees Bremmer is net als in de vorige periode gekozen als plaatsvervangend fractievoorzitter.

Met het vertrek van Zoetemelk uit de fractie, kwam ook een plek vrij. Die is ingenomen door Helma van der Wende die onlangs werd geïnstalleerd als raadslid. Ook zij is niet nieuw in de fractie en was eerder commissielid.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×