Sleutelstad komt met eigen zomerhitlijst: De Zonnige 50

De afgelopen jaren zond Sleutelstad elke zomer in de loop van augustus de Zomerse 50 uit. Een lijst met zomerhits van toen en nu die werd samengesteld door de luisteraars van zo’n 150 lokale radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Alleen is de organisatie achter die lijst er na 21 edities mee gestopt.

De Sleutelstad dj’s vonden het programma te leuk om te laten schieten en dus presenteren we dit jaar onze eigen: Zonnige 50!

De Sleutelstad Zonnige 50 wordt uitgezonden op zaterdagmiddag 27 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur. Het belooft een mooie lijst te worden. Een mix van lekkere klassiekers, waarbij je terugdenkt aan je eerste vakantie liefde. Maar ook de zomerhits van nu zullen niet ontbreken.

Iedereen kan vanaf nu meebepalen welke liedjes in de lijst komen en in welke volgorde. Je kunt maximaal tien zomerhits opgeven. Staat jouw favoriete track er niet bij, dan kan je hem zelf toevoegen. Ga dus snel naar www.zonnige50.nl, doe mee en stuur de pagina door naar al je vrienden.

Cultuur Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×