(Foto ter illustratie: Chris de Waard).

Wisselstoring zorgt voor uitval treinen

Door een kapotte wissel rijden er maandag sinds het einde van de ochtend geen treinen tussen Amsterdam Centraal, Hoofddorp en Leiden Centraal. De NS heeft op dat traject bussen ingezet. Tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal rijden door de storing minder Intercity’s.

Ook andere trac├ęs ondervinden hinder van de wisselstoring. Zo waarschuwt NS de reizigers tussen Schiphol en Rotterdam Centraal voor extra drukte vanwege de problemen op het spoor.

NS hoopte de storing rond 13.30 uur verholpen te hebben, maar inmiddels is duidelijk dat het veel langer gaat duren. Waarschijnlijk blijft het treinverkeer tot eind van de avond ernstig verstoord. Op NS.nl melden de spoorwegen nu een eindtijd van 23.30 uur.

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×