Mart Hoogkamer (Foto: Omroep West).

Mart Hoogkamer vrijdag in 'I Want Your Song'

Mart Hoogkamer is vrijdag te zien in het SBS6-programma ‘I Want Your Song’. Vijf songwriters nemen het daarin tegen elkaar op in de hoop dat de Leidse volkszanger hun liedje kiest en het meteen uitbrengt.

Op zijn Instagram deelt Mart de trailer van het programma. Het lijkt erop alsof de zanger een moeilijke keuze te wachten staat omdat hij zichtbaar onder de indruk is van de nummers die voor hem worden gezongen.

In elke aflevering van ‘I Want Your Song’ staat een bekende artiest centraal. De vijf songwriters pitchen hun lied aan de artiest en het publiek. Dat publiek bestaat uit enthousiaste en kritische fans van de artiest. Het nummer dat Mart vrijdag kiest, krijgt een videoclip en een officiële lancering.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×