(Still uit video: Ik ga zwemmen).

Mart Hoogkamer verlaat Leiden

Leienaar en zanger Mart Hoogkamer heeft volgens de website bekendeburen samen met zijn vriendin Jennifer van Ooijen in Rijnsburg een geschakelde hoekwoning in landhuisstijl gekocht. De woning is gesitueerd op een zonnig perceel in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportvelden in de nabije omgeving.

Volgens de koopakte, die in handen is van bekendeburen, vindt de overdracht begin januari plaats. Het is een woning met twee woonlagen plus vliering. De zonnige woonkamer kan volgens de informatie in de brochure van de makelaar worden uitgebreid én er is zelfs ruimte voor een kantoor- of praktijkruimte. In totaal telt de woning vijf slaapkamers en twee badkamers. Koken kan in de luxe halfopen woonkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het is nog niet bekend wanneer de zanger en zijn vriendin daadwerkelijk naar Rijnsburg verhuizen.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×