Leiderdorp verlengt energiebespaaractie voor huurders

De actie BespaarteGOED waarbij huurders in Leiderdorp een cadeaubon ter waarde van 75 euro kunnen krijgen, is verlengd. Met de bon kunnen bewoners van Leiderdorpse huurhuizen gratis energiebesparende maatregelen aanschaffen.

Via Goed Leiderdorp is de ‘bespaar tegoed box’ aan te vragen. Huurders kunnen kiezen tussen een drietal standaardboxen met daarin zaken als radiatorfolie, een zandloper om niet te lang te douchen en een deurdranger. Die zorgt ervoor dat de deur achter je dicht gaat. Ook zijn er een ledpakket en een smarthome-pakket met slimme producten die helpen om energie te besparen. Daarnaast is het mogelijk om via de webshop op bespaartegoedleiderdorp.nl zelf een pakket samen te stellen.

 

Duurzaamheid Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×